2024. 05. 22. Júlia, Rita napja van
1-10 megjelenítése a(z) 24 elemből.
Diákolimpia - Kosárlabda B33

Diákolimpia - Kosárlabda B33

2024. 03. 11.

2024. március 5-én rendezték Budapesten a B33 országos selejtezőt, ahol egy általános iskolás fiú és egy középiskolás lány csapattal vettünk részt. Sajnos a fiú csapat nem jutott tovább a  'halálcsoportból', ahonnan a legjobb négy közé két csapat is bejutott - sajnos a miénk lett a harmadik. A lányoknál szerencsésebb volt a sorsolás, és fokozatosan javuló játékkal, lépésről lépésre, nagyon szoros mérkőzéseket játszva a döntőig jutottak el. A döntőben ugyan a kecskeméti Egészségügyi Szakközépiskola kerekedett felül, de a páduais lányok így is az országos döntőbe jutottak! A csapat tagjai: Ádám Tamara 10.g, Fodor Janka 11.g, Horváth Zsófia 11.g, Orbán Lilla 12.g. Gratulálunk a csapatnak, és sikeres felkészülést kívánunk a júniusi országos döntőre!

Tóthné Magyarvári Krisztina

Részletek > > >

Diákolimpia - kosárlabda

Diákolimpia - kosárlabda

2024. 02. 22.

Százhalombattán rendezték meg a területi kosárlabda Diákolimpiát a 4. korcsoportos fiúknál február 21-én. Iskolánk csapata az első mérkőzésen a százhalombattai Eötvös Lóránd Általános Iskola csapatát magabiztos játékkal verte, ezzel bebiztosítva helyét a vármegyei döntőben.  A csapat tagjai: Soczó Márton, Jakab Illés, Fodor Barnabás, Sárossy Gáspár, Papp Bertalan, Papp Dániel, Tóth Máté, Borzsák Benedek, Hidas Tádé, Sárossy Illés és Goda András. Gratulálunk a csapatnak, köszönjük a felkészítést Tóth Ádámnak és Kristófnak! További sikeres versenyzést kívánunk!

Részletek > > >

Diákolimpia - vívás

Diákolimpia - vívás

2023. 12. 19.

A jövő évről decemberre előre hozott Országos Diákolimpia versenyein kilenc páduais vívónk lépett pástra. A győzelem idén sem maradt el: Hermann Kolos megismételte a tavalyi győzelmét, idén is mindenkit legyőzve első lett. A mostani győzelmének értékét nagyban növeli, hogy ebben az évben az egy évvel idősebbek közt is tudott ismételni. Külön öröm, hogy a nyolcas döntőbe Kolossal együtt három páduais vívónk is bejutott. Eredményeink a Részletekben.

Részletek > > >

Egyházmegyei Mikulás-kupa 2023

Egyházmegyei Mikulás-kupa 2023

2023. 12. 12.

2023. december 5-én, Tatabányán rendezték meg az egyházmegyei Mikulás-kupa labdarúgó tornát. A II. korcsoportos (2013-2014-ben született) gyermekek mezőnyében nyolc csapat versengett egymással, ahol az 5. helyen végeztek a páduaisok:  Cittel Péter, Czuppon Zaránd, Huber Csongor, Lichtneckert Ferenc, Pap Gergely Richárd,  Márton Attila, Orbán Balázs (4.a) és Németh Csanád (5.a). Gratulálunk a fiúknak és köszönjük Triff Andi néni és Vadas János tanár úr felkészítő, szervező munkáját, valamint a házigazda Szent Margit Iskola vendégszeretetét!

Részletek > > >

Gerendás Gábor Vándorkupa

Gerendás Gábor Vándorkupa

2023. 06. 15.

Idén Gerendás Gábor testnevelő kollégánk emlékére szerveztük meg a felső tagozat és a gimnázium számára a sportnapot, és ezzel útjára indítottuk az Ő emléke előtt tisztlegő Vándorkupát. Reggel megemlékeztünk Gábor bácsiról, majd kezdetét vette az osztályok közti versengés. Több helyszínen és versenyszámban mérték össze ügyességüket és erejüket az osztályok: labdarúgás, röplabda, kosárlabda, frizbi, kerékpározás, kidobós, sor- és váltóverseny, floorball, zumba és futás is szerepelt a diákok által választható versenyszámok között. Nagy lendülettel vetették be magukat az osztályok, ami elismerésre méltó, hiszen előtte osztálykirándulások voltak. ...

Részletek > > >

Bátrak Ligája országos döntő: 2. helyezett a Páduai!

Bátrak Ligája országos döntő: 2. helyezett a Páduai!

2023. 06. 09.

A finálénak a fővárosi Kozma István Birkózó Akadémia adott otthont június 8-án, csütörtökön. Összesen 14 általános iskola 112 versenyzője állt rajthoz, és szinte harapni lehetett a levegőben a feszültséget, ugyanis a bajnokok jutalma 400, az ezüstérmeseké 300, a bronzérmeseké pedig 100 ezer forintos vásárlási utalvány volt a minden csapatnak járó, garantált 100 ezer forintos vásárlási utalvány mellett. A verseny délelőtt 10 órakor vette kezdetét, a bátor fiataloknak hét állomást kellett időre teljesíteniük a legjobb tudásuk szerint. A feladatok között szerepelt: 

Részletek > > >

KIDS focikupa eredmények 2023

KIDS focikupa eredmények 2023

2023. 06. 05.

A 2023. június 2-án Kiskunfélegyházán rendezett bajnokságról is éremmel tértek haza a III. és IV. korcsoportos focistáink. A meccsek közben napsütés, kánikula majd jégeső, gólzápor majd tizenegyes párbaj - háromszor is, küzdelem és siker... A III. korcsoportban induló hét csapat között a 2. helyen végeztek fiaink: 7.g Borzsák Benedek, Repka Dániel, 7.a Soltész Benedek, 6.a Bartus G. Barnabás, 5.g Keveházi Bulcsú, Laczik Balassa, Miklósvári Géza Milán, 5.a Szekrényessy András Dániel, 4.a Darás István Álmos és Szekér Ádám Máté. A IV. korcsoportos fiúk pedig - szintén hét csapat között - a 3. helyet szerezték meg: 8.g Farkas Zalán, Neumann András, Piros Benedek, Szakolczi Máté, 8.a Krasznai Vince Kornél, Motruk Ádám, Triff Botond, 7.a Griecs Barnabás Dániel, Gyarmati Barnabás Zsolt és Hajdányi Lénárd Csaba. Gratulálunk!

Részletek > > >

Tőrvívóink taroltak a 2023-as Diákolimpián

Tőrvívóink taroltak a 2023-as Diákolimpián

2023. 05. 14.

Az idei Diákolimpia vívó versenyein iskolánkból 11 tanuló indult. A tavalyi jó eredményeket fölülmúló teljesítmények születtek: Hermann Kolos (2014, tőr I. fiú, B) I. helyet, Pilisi Botond (2013, tőr II. fiú, A) II. helyet, Müllner Albert (2008, tőr IV. fiú, B) és Antal Sarolta (2015, tőr I. leány, B) egyaránt a III. helyet szerezték meg! Kovács István és Nemes Koppány 5., Papszt Samu és Jakó Márton egyaránt a 8. helyen végeztek, Papszt Ádám és Papszt Katica a 10.-10. helyen, Mazák Máté a 45. helyen zárt. Gratulálunk a versenyzőknek, hogy öregbítették iskolánk hírnevét, és köszönjük az edzőknek és a büszke szülőknek a versenyzők felkészítését és támogatását! Molnár Béla beszámolója a részletekben. Képek itt.

Részletek > > >

Győzelem a piliscsabai Bátrak Ligája versenyen!

Győzelem a piliscsabai Bátrak Ligája versenyen!

2023. 05. 04.

A 2023. május 4-én a Honvédelmi Sportszövetség által a Dr. Szepesi László Mezőgazdasági Technikum Sporcsarnokában megrendezett versenyen iskolánk 8.a és 8.g osztályosokból álló csapata, Bán Sebestyén, Farkas Zalán Zsolt, Krasznai Vince Kornél, Lasztaméry Anna, Papp Sarolta Anna, Piros Benedek és Török Mátyás a résztvevő kilenc környező iskola között szerezte meg az I. helyezést, és az azzal járó iskolai sportszertámogatást. Az egész napos versenyen elért eredményükkel továbbjutottak az országos döntőbe! Gratulálunk a versenyzőknek, és köszönjük Vadas János tanár úr munkáját!

Részletek > > >

Egyházmegyei Focikupa 2023

Egyházmegyei Focikupa 2023

2023. 04. 28.

A pápalátogatástól hangos pénteki napon 14 csapat, összesen 180 játékos és kísérő érkezett az egyházmegye kilenc iskolájából Piliscsabára, a Dévényi Antal Sportközpontba, hogy összemérjék erejüket a füvön. Bicske, Pázmánd, Ráckeve, Sárszentágota és Piliscsaba a III. és IV. korcsoportban, Budaörs, Tatabánya a IV. , míg Érd és Budakeszi a III. korcsoportban állított ki csapatot. Az Apollónia György tanár úr vezette fúvószenekar indulói után

Részletek > > >

  Kapcsolat

Páduai Szent Antal Általános Iskola, Gimnázium és Alapfokú Művészeti Iskola

OM azonosító: 032450

Cím: 2081 Piliscsaba Béla király útja 72.

Tel: 26/375-322

Email: titkarsag@paduai.hu

Adószám:18669134-2-13

Bankszámlaszám: 11101404-18669134-36000001

Süti beállítások