2023. 02. 01. Ignác napja van
1-10 megjelenítése a(z) 13 elemből.
Diákolimpia - B33 kosárlabda

Diákolimpia - B33 kosárlabda

2022. 12. 13.

Törökbálinton, a Diákolimpia B33 kosárlabda bajnokság Pest megyei fordulójában 4. helyet szerzett a Papp Bertalan, Papp Dániel, Goda András és Tóth Máté alkotta csapat, a nagyobb korosztályban szintén 4. helyen végzett a Gátas András, Metzger Bálint, Domonkos Áron és Erdélyi Fülöp összeállítás. A lányok, Ádám Tamara, Fodor Janka, Horváth Zsófia és Orbán Lilla, bár 5. helyen végeztek, továbbjutottak az országos fordulóba. Gratulálunk mindnyájuknak az eredményekhez, és köszönjük Tóthné Magyarvári Krisztina tanárnő felkészítő munkáját! 

Részletek > > >

Országos bajnok a 8.a-ban!

Országos bajnok a 8.a-ban!

2022. 12. 11.

Bán Sebi, 8.a osztályos tanulónk csapatban, kadet korosztályban, azaz a két évvel idősebbek között, a tőrvívás országos bajnoka lett! Gratulálunk Sebinek, csapattársainak, edzőinek és természetesen a méltán büszke szülőknek is! 

Részletek > > >

Bronzérem a Mikulás-kupán

Bronzérem a Mikulás-kupán

2022. 12. 08.

December 7-én, Tatabányán rendezték meg az Egyházmegyei II. korcsoportos labdarúgó tornát, a Mikulás-kupát. Igen népes mezőnyben, nyolc iskola részvételével zajlottak a meccsek. Nagy küzdelmekben sok-sok lőtt és kevés kapott góllal csoportmásodikként jutottunk tovább, majd a kisdöntőben elért győzelemmel a bronzérmet sikerült megszerezni. Gratulálunk a fiúknak! A csapat tagjai: Márton Attila, Orbán Balázs, Radimetzky János, Darás István, Szekér Ádám, Szekrényessy András és Piukovich Bátor. Köszönjük a szervezést és a szíves vendéglátást a Szent Margit Iskolának, a csapat szállítását, edzését és szervezését Triff Feri bácsinak és Andi néninek! Képek a Galériában.

Részletek > > >

Délutáni testnevelés - igazolás és kérelem

Délutáni testnevelés - igazolás és kérelem

2022. 09. 01.

A mindennapos testnevelés két délutáni órája teljesíthető egyesületi, versenyzői edzéssel vagy iskolai sportkörrel, tantervi mozgástevékenységgel (néptánc) is. A szülői kérelem, egyesületi igazoláshoz való formanyomtatvány, valamint a 2022-23-as tanév sportkörei a csatolt dokumentumoknál letölthető.

Részletek > > >

Évvégi éremeső a KIDS-en

Évvégi éremeső a KIDS-en

2022. 06. 03.

A tanév lezárásaként 2022. június 2-án, Gödöllőn rendezték meg a 29. Katolikus Iskolák Diák Sportszövetség (KIDS) labdarúgó tornáját, ahol iskolánkat négy csapat képviselte. Az egész napos tornán, a nagy melegben hősiesen küzdöttek a fiúk a jobbnál jobb ellenfelekkel szemben. A foci szeretete, az alázatos munka és a győzni akarás meghozta a sikert:  

Részletek > > >

Szentendrei Bozsik Torna

Szentendrei Bozsik Torna

2022. 05. 30.

Aki az iskola felé jár, rendszeresen látja az udvaron játszó fiúkat és lányokat. Rúgják a bőrt, pattog a labda esőben, sárban, napsütésben és porban. Élményfutball, önfeledt játék, tisztelet, közösségépítés kicsiknek és nagyoknak - erről szól a Grassroots. Az MLSZ Intézményi Bozsik Program részeként 2022. május 27-én került megrendezésre ez a mini torna Szentendrén, a programban részt vevő oktatási intézmények között. Iskolánkat az I. korcsoport (2013-2014) azon kis focistái képviselték, akiknek nincs érvényes sportegyesületi versenyengedélyük. Ügyesek voltak, és jól érezték magukat! Gratulálunk a játékhoz!

Részletek > > >

A Diákolimpia ezüstje

A Diákolimpia ezüstje

2022. 05. 17.

A Biatorbágyon megrendezett foci Diákolimpia megyei elődöntőjén a III. korcsoportos legények a 2. helyet szerezték meg! A csapat tagjai: Éliás Mihály, Bartus barnabás, Soltész Benedek, Hajdányi Lénárd, Repka Dániel, Kardeván-Lapis Ágoston, Motruk Ádám és Triff Botond. Gratulálunk!

Részletek > > >

Győzelem a focikupán

Győzelem a focikupán

2022. 05. 10.

A Bicskén rendezett Egyházmegyei Focikupán a II. korcsoportos fiaink az I. helyet megszerezve elhozták a kupát! A csapat tagjai: Darázs István, Gyarmati Barnabás, Szekér Ádám, Kiss-Ruman Benedek, Miklósvári Géza, Szekrényessy András és Beke Kristóf. Gratulálunk, és köszönjük, hogy az iskola hírnevét is öregbítitek!

Részletek > > >

Atlétikai siker!

Atlétikai siker!

2022. 05. 10.

Nagy sikert értek el 3. korcsoportos lányaink a megyei egyéni atlétika versenyen: Lasztaméry Anna (7. g) 1.,  Papp Sarolta (7. g) 2. helyen jutott az országos döntőbe. Gratulálunk!

Részletek > > >

Focistáink a Diákolimpián

Focistáink a Diákolimpián

2022. 04. 19.

Két évnyi kényszerpihenő után újra lehet sportversenyeket rendezni. Ennek örömére az iskolai focis hagyományokat folytatva, idén is neveztünk a Pest Megyei Labdarúgó Diákolimpia versenyeire. Piliscsabán, a Dévényi Antal Sportközpont pályáin rendeztük meg a körzeti fordulókat. Három napon három korcsoport küzdött a győzelemért, a továbbjutásért: 

Részletek > > >

  Kapcsolat

Páduai Szent Antal Általános Iskola, Gimnázium és Alapfokú Művészeti Iskola

OM azonosító: 032450

Cím: 2081 Piliscsaba Béla király útja 72.

Tel: 26/375-322

Email: titkarsag@paduai.hu

Adószám:18669134-2-13

Bankszámlaszám: 11101404-18669134-36000001

Süti beállítások