2024. 06. 23. Zoltán napja van
1-10 megjelenítése a(z) 10 elemből.
Országos hon- és népismereti verseny a Hagyományok Házában

Országos hon- és népismereti verseny a Hagyományok Házában

2024. 05. 28.

A Forgószél hon- és népismereti levelező verseny Hagyományok Házában megrendezett országos döntőjébe két táncos növendékünk a négy feladatlap sikeres megoldásával jutott be és szerzett dobogós eredményt: Dobi Cecília a II., Szabó Sára az I. helyen végzett, ezzel nyári táborozást nyert. A pályázók az év folyamán felfedezték a természettel összehangoltan működő gazdálkodó életmód sajátosságait, a környezettudatos szemlélet meghatározó szerepét a gyermekkortól a felnőtt közösségek életéig. Nagyszerű munkát végeztetek, lányok! Büszkék vagyunk Rátok és gratulálunk a szép sikerhez! Jövőre folytatjuk, bárkinek lehet csatlakozni! Némethné Bakonyi Erika, felkészítő tanár

Részletek > > >

Rézfúvós Verseny 2024

Rézfúvós Verseny 2024

2024. 04. 10.

2024. március 27-én a Gödi Művészetoktatásért Alapítvány által megrendezett VIII. Pest Vármegyei Rézfúvós Versenyt a Gödi Németh László Általános Iskola és Alapfokú Művészeti Iskolában tartották. 107 ifjú növendék mérte össze tudását, akik 29 Pest vármegyei városból érkeztek. A versenyen iskolánkból Beke Kristóf  (tenorkürt 3. kcs., 7.), Cittel Péter (trombita 1. kcs., 4.), Gyorgyovich Levente (trombita 2. kcs., 6.), Lichtneckert Ferenc  (trombita 1. kcs., 4.) és Szerémi Bálint  (trombita 2. kcs., 6.) vett részt. Felkészítő tanáruk Apollónia György. Mindannyian jól szerepeltek, Lichneckert Ferenc 3. helyzést ért el korcsoportja 17 fős mezőnyében. Mayer Angyalka tanárnő pedig a legjobb korrepetítornak járó elismerést kapta! Teljesítményükhöz szívből gratulálunk!

Részletek > > >

Országos Gordonkaverseny: kiemelt 1. hely!

Országos Gordonkaverseny: kiemelt 1. hely!

2023. 11. 27.

Birtalan Tünde, Puszta Betty csellista növendéke az egyik legrangosabb zenei versenyen, a Szolnokon megrendezett XVII. Országos Friss Antal Gordonkaversenyen kiemelt 1. helyezést ért el! Gratulálunk neki, Betty néninek és a mindenben támogató szülőknek!

Részletek > > >

Kiváló eredmény a nemzetközi csellóversenyen

Kiváló eredmény a nemzetközi csellóversenyen

2023. 11. 01.

Birtalan Tünde 3. helyezést ért el a Várpalotán rendezett Popper Dávid Nemzetközi Csellóversenyen! Gratulálunk az eredményhez Tündének, felkészítő tanárának, Puszta Bettynek és a támogató szülőknek! Tündével riport látható itt, a művészeti iskoláról készült kisfilmben is.

Részletek > > >

Gratulálunk!

Gratulálunk!

2023. 02. 03.

Kis Roland (3.a) a 2022. november 24-én Abonyban rendezett IX. Országos Bihari János Hegedű-, Gordonka- és Vonós Kamarazenei Versenyen ezüst minősítést szerzett. Gratulálunk az ifjú csellistának, és felkészítő tanárának, Puszta Betty néninek!

Részletek > > >

XIV. Pilisi Csellótalálkozó

XIV. Pilisi Csellótalálkozó

2022. 11. 13.

2022. november 17-én délután mindenkit szeretettel várunk a XIV. Pilisi Csellótalálkozón! A program a Részletekben és a mellékelt plakáton is olvasható.

Részletek > > >

Az I. Nemzetközi Gordonkafesztiválon jártunk

Az I. Nemzetközi Gordonkafesztiválon jártunk

2022. 03. 19.

2022. március 18-án és 19-én került megrendezésre Törökszentmiklóson az I. Nemzetközi Gordonkafesztivál, amit már nagyon vártunk, mivel végre nem felvételeket kellett beküldeni, hanem "igazi" volt. Utaztunk, szerepeltünk, a többieket is meghallgathattuk. Beszélgettünk, találkoztunk csellistákkal, tanárokkal, beszéltünk a zsürivel, koncerteket hallgattunk. Nagy élmény, hasznos tapasztalat volt.

Részletek > > >

Aranycselló, ezüstvonó

Aranycselló, ezüstvonó

2022. 01. 13.

Betty néni tanítványai az abonyi vonós szóló-, és kamarazene versenyre két kategóriában neveztek be. 2021. november végén küldték be felvételeiket erre a versenyre, mert a járványhelyzet miatt sajnos ez a verseny sem kerülhetett hagyományos formában, személyes jelenléttel megrendezésre. Minden versenyző növendékünk gyönyörű eredményt ért el:

Részletek > > >

A Tűz Lángjai - XI. Fény Fesztivál, Jászfényszaru

A Tűz Lángjai - XI. Fény Fesztivál, Jászfényszaru

2021. 10. 18.

A jászfényszarui Iglice Táncegyüttes 2021. október 16-án - immár a tizenegyedik alkalommal - rendezte meg a Fény Fesztivált. Olyan alkalmat teremtettek a különböző népművészeti irányzatok - népi hangszeres, népdaléneklés, szólótánc, táncegyüttes - színpadi formái számára, ahol a tanítványok és a pedagógusok egyaránt bemutatkozhatnak, megtekinthetik egymás produkcióit és szakmai visszajelzést, minősítést is kaphatnak. Képek a galériában. Az iskola néptánc tanszakának legújabb, egyesített csoportja a...

Részletek > > >

Kitüntették iskolánk zenetanárát

Kitüntették iskolánk zenetanárát

2019. 09. 01.

Latorcai Csaba, az Emberi Erőforrások Minisztériumának közigazgatási államtitkára a köztársasági elnök megbízásából állami kitüntetéseket adott át október 26-án Budapesten.

A MAGYAR ARANY ÉRDEMKERESZT (polgári tagozat) kitüntetésben részesült kiemelkedő tevékenysége elismeréseként HALMOS ATTILA, a Tükrös  zenekar alapító prímása, a népművészet ifjú mestere, a Páduai Szent Antal Általános Iskola, Gimnázium és Alapfokú Művészeti Iskola zenetanára.

Gratulálunk, Attila bácsi!

Részletek > > >

  Kapcsolat

Páduai Szent Antal Általános Iskola, Gimnázium és Alapfokú Művészeti Iskola

OM azonosító: 032450

Cím: 2081 Piliscsaba Béla király útja 72.

Tel: 26/375-322

Email: titkarsag@paduai.hu

Adószám:18669134-2-13

Bankszámlaszám: 11101404-18669134-36000001

Süti beállítások