2024. 04. 20. Tivadar napja van

Te Deum - online, bizonyítványosztás - személyesen

Kedves Szülők, kedves Diákok!

 

Elérkezett az tanítási év vége. Az osztályzatokat lezártuk, a bizonyítványokat megírtuk, sokan részt tudtatok venni még a kiscsoportos konzultációkon és ügyelet várta azokat, akiknek szüksége volt ránk. A tanítással együtt véget ért a digitális munkarend is, így már nem kényszerülünk az online érintkezésre: találkozhatunk, már találkozhattok és játszhattok is egymással a természetben, várnak rátok az osztályfőnökök és tanárok által szervezett kirándulások és remek nyári programok napsütésben vagy esőben.

 

A 8.a és 12.g osztályaink számára a búcsúzás egy furcsa, hiányos, ugyanakkor letisztultságában is méltóságteljes formában valósult meg: a hálaadó szentmiséhez kapcsolódó  bizonyítványosztás keretében. Gondoljunk rájuk sok szeretettel és kísérjük őket gondolatainkban, mint idősebb testvéreinket, akik szeptembertől más és más intézményekben folytatják tanulmányaikat, és akikkel már nem találkozunk az iskola falai között.

 

Az érettségi vizsgák a hittan feleletekkel véget értek: a 12. g osztály nagyszerű eredménnyel zárta ezt a szintén rendkívüli - egy-két vizsgatárgytól eltekintve csak írásbeli részből álló – megmérettetést: a 28 fős osztály átlaga az egész vizsgát tekintve 4,62, amiből a 11 jeles és 8 kitűnő eredménye magaslik ki. Gratulálunk mindnyájuknak, köszönjük felkészítő tanáraik munkáját, és a szülők áldozatos törődését, mellyel végigkísérték őket az iskolai évek során!

 

A művészeti iskola tanárai hangulatos összeállításokkal zárták az éves munkát, és kiscsoportokban bizonyítványt is osztottak. Szeptemberben minden zene, tánc és művészet iránt érdeklődő növendékeiket és az érdeklődőket tárt karokkal várják. Októberben pedig igyekeznek pótolni az elmaradt koncerteket, kiállításokat.

 

2020. június 18-án, reggel 9 órakor a Youtubon élőben követhetitek iskolánk közös hálaadó szentmiséjét, melyen a 10.g osztály vesz részt és végzi a zenei szolgálatot. A linket megtaláljátok itt: https://youtu.be/tmHOJGHbKVE, és a Teams ’Iskola’ csoportjában! A szentmise végeztével egy rövid visszatekintésre hívlak Titeket, majd az osztályfőnökök által be- és megosztott rend szerint elkezdődik a bizonyítványosztás: 14 óráig a felsőbb, 14 óra után az alsó négy évfolyam veheti át a bizonyítványt és az egyéb elismeréseket, jó idő esetén az udvarokon, rossz idő esetén az osztálytermekben.

 

Nagy szeretettel gondolva Rátok,

tartalmas vakációt, szép nyarat és testi-lelki egészséget kívánva Mindnyájatoknak

 

Berthóty László Gergely

igazgató

 

p. s. szeptemberben találkozunk! :)

  Kapcsolat

Páduai Szent Antal Általános Iskola, Gimnázium és Alapfokú Művészeti Iskola

OM azonosító: 032450

Cím: 2081 Piliscsaba Béla király útja 72.

Tel: 26/375-322

Email: titkarsag@paduai.hu

Adószám:18669134-2-13

Bankszámlaszám: 11101404-18669134-36000001

Süti beállítások