2024. 05. 02. Zsigmond napja van

Szalagavató 2022

Szalagavató 2022

Október 15-én a 12.g kedvéért ünnepi díszbe öltözött az iskola, és nagy izgalommal várták szülők és rokonok, tanárok és barátok az 'első bálozók' táncait. Az igazgató úr mesebeli három kívánsága és Szabolcs atya aranyhala már felderítette a szíveket, de az ünnepélyes szalagtűzés után következő műsorok valóban feledhetetlenné tették az estét. A tanárok matematikaórája, a 11.g professzionális Híradója és a végzősök utópisztikus iskolai látomása után

egy modern, ugyanakkor csodaszép keringővel nyitották meg a táncot. A szülők és barátok is táncra perdülhettek velük, miközben a beszélgetni vágyók számára megnyílt a teaház és a büfé. A szünet után a bachata-salsa osztálytánc fergeteges sikert aratott. Nagyon köszönjük a 11.g osztálynak, az áldozatkész szülőknek és minden kollégának, hogy ilyen széppé tették a végzősök számára ezt a napot!

Néhány emlék és benyomás:       

"Jók voltak a programok, az egész este csak úgy elszaladt - Nagyon jól éreztem magam - Egy hónap alatt felkészülni nagyon stresszes volt. Tetszettek a műsorok. - Szép volt a díszítés, és jól volt beosztva az idő, pozitívan csalódtam a szervezésben. - Izgultam, de nagyon jól sikerült! - Széppé tette, hogy látszott, mennyi munka volt benne mindkét oldalról. - Gyönyörű díszítés, nagyon szerettem a táncokat - Az elején nem sok kedvem volt hozzá, de ahogy közeledett az esemény, annál inkább vártam. - Jó volt a fiú közösségünk összetartása, a tanári és a 11.-es műsor, Szabi aya beszéde! - Mindenképpen páratlan élmény volt. Jó érzés volt, hogy az osztályunkról szólt, hogy ennyi ember miattunk volt ott ünnepelni. - A családom időben odaért :) - Szép lett az iskola - Nagyon tetszett a szalagavató és élveztem az egészet. Szeretek táncolni, és szerintem nagyon jól sikerült a táncunk. - Hosszú volt, fárasztó, de nem unalmas. ...jók voltak a beszédek, az előadások. - Ritkán találkozom a régi osztálytársakkal, ami most nagyon jó volt. - Az osztálytánc közben fergetegesen éreztem magam, erre nem számítottam, az after is jól sikerült, köszönöm mindenkinek a mindent! - Személyesen nagyon élveztem a szalagavatót. Meghittnek és kellően hosszúnak találtam. Nagyon tetszettek a műsorok, a menetrend, ... - Pozitív, hogy volt lehetőség a két keringő között fotózni, táncolni... - Tele volt számomra emlékezetes pillanatokkal, pl. az osztályvacsin a virágkörbeadásunk - A képeket visszanézve csodálatos volt és leginkább személyes. Rólunk szólt. Emlékezetes este. - Azért is jó volt, mert osztályként együtt készültünk és együtt vártuk ezt a napot. - Kicsit szomorú vagyok, hogy vége lett, de egyben boldog is, mert olyan volt minden, mint amilyenre vágytam. - A szalagavató előtti hét nagy stresszben és fáradtságban telt, de az ünnepség előtt mégis félre tudtam rakni ezeket, és teljesen megélni. Iszonyatosan élveztem, nagyon jó volt :) - A szalagavatón megtisztelve éreztem magam és közel az osztálytársaimhoz. - Nagyon izgultam. - Megvolt a szentimentális hangulat, ami miatt poén az egész. - Biztos voltak bakik, de nekem nem tűnt fel semmi. - A régi képek nézése közben az az érzésem támadt, hogy egész jó kis osztály a miénk, sok közös emlékünk van, és ez jó volt. "  (12.g)

 

  Kapcsolat

Páduai Szent Antal Általános Iskola, Gimnázium és Alapfokú Művészeti Iskola

OM azonosító: 032450

Cím: 2081 Piliscsaba Béla király útja 72.

Tel: 26/375-322

Email: titkarsag@paduai.hu

Adószám:18669134-2-13

Bankszámlaszám: 11101404-18669134-36000001

Süti beállítások