2024. 04. 28. Valéria napja van

Levél Aklihegyről

Levél Aklihegyről

Kedves piliscsabai Testvérek! Gyerekek, édesapák, édesanyák, nagyszülők, pedagógus kollégák, igazgató- és polgármester úr, a keresztény közösség minden egyes tagja!

 

Tudjátok nem vágytuk ezt a kisebbségi létnek nevezett keresztet, melyet a jelenlegi háború még súlyosabbá és valóságosabbá tett számunkra. Mégis Ő, aki a Szeretet, így látta jónak, hogy ezen a pusztán át vezessen el bennünket magához. S hogy mennyire Jó az Isten? Végtelenül. Ő az, aki gondoskodik. Ebben az élethelyzetben éppen rólunk és éppen általatok. Nagyon-nagyon hálásak vagyunk nektek az inverterért és az aggregátorért, mert ezek az eszközök most nem csak fizikai értelemben adnak meleget és fényt, hanem szívünket-lelkünket is elárasztják reménységgel.

Mondják Remény nélkül élni nem lehet. Köszönjük, hogy segítettek életben tartani, pedig most legalább két gonosz erő is támadja: a bizonytalanság és a félelem. Szerető jóságotok megerősít minket hitünkben, annak a bizonyosságában, hogy nem vagyunk egyedül, van aki számon tart, aki oltalmaz, aki SZERET. 

 

Testvérek, köszönjük, hogy vagytok, köszönjük, hogy segítettek, hogy hűségre és kitartásra indítotok minket. Áldjon és őrizzen meg Benneteket a Jó Isten, adjon békét és egyetértést családjaitokba és közösségeitekbe. Ámen. Szentek vagytok!

 

az Aklihegyi Nevelési-Oktatási Központ közössége, Kárpátalja

 

 

 

  Kapcsolat

Páduai Szent Antal Általános Iskola, Gimnázium és Alapfokú Művészeti Iskola

OM azonosító: 032450

Cím: 2081 Piliscsaba Béla király útja 72.

Tel: 26/375-322

Email: titkarsag@paduai.hu

Adószám:18669134-2-13

Bankszámlaszám: 11101404-18669134-36000001

Süti beállítások