2024. 04. 29. Péter napja van

Miénk itt a tér! - Páduai Bál 2024

Miénk itt a tér! - Páduai Bál 2024

A téli szünet végével ismét elkezdődött az iskola a gyerekek számára. De valami más is kezdetét vette a háttérben: mi, szülők is izgatottan készülünk a Páduai Bálra! A tavalyi sikereken felbuzdulva ismét a hangulatos, fényárban úszó iskolába, a Dörgő együttes táncos jókedvével, a borbár, koktélbár és büfé változatos kínálatával várunk Titeket! Szeretnénk gondos vendéglátók lenni, így az asztaloknál ismét számíthattok sós süteményekre, vacsorára háromféle menüből válaszhattok, és az iskola vezetősége ismét egy pohár itallal koccint veletek a bejáratnál. Nagyon nagy szeretettel várunk Titeket január 27-én, szombaton este a Páduai Bál fényes világába!

A bál programja: ...

19 órától üdvözlő ital és beszélgetős gyülekező az aulában

20 órától köszöntő és az elsős szülők tánca

21 órától vacsora (választható)

23 órától tombolasorsolás

A belépőjegy árát alacsonyan tartottuk, hogy senki számára ne legyen akadály a 3.000 Ft-os egyéni vagy az 5000 Ft-os páros belépő. Támogatói jegy 5000 Ft. A bálra vacsora is rendelhető 3500 Ft/fő áron, a következő lehetőségekkel: A) Egybesült tarja osztrák burgonyasalátával, B) Pulykatokány rizzsel, C) Svéd gombasaláta, stefánia vagdalt. Az osztályokban kiosztott meghívókat a gyerekek már hazavitték, ezzel lehet jelentkezni a bálra és megrendelni a vacsorát úgy, hogy a kiküldött meghívó „Visszajelzés” oldalát és a belépő és a választható vacsora összegét visszaküldöd az osztályfőnöknek január 17-ig.

Az Impressions Jazz Band (Kun-Jáger Zoltán és barátai) is fellépnek, hogy kellemes hangulatot teremtsenek az üldögélős, beszélgetős szekcióban.

A másik nagy hírünk a tombola fődíja, ami a legendás Sirocco vitorlás hajón 12 fő számára egy balatoni hajókirándulás. Gyönyörű ez a fa vitorlás és nagy híre van, remek alkalom lesz

egy baráti társaság összejöveteléhez!

 

https://vitorlazasmagazin.hu/hajobemutatok/legendas-balatoni-hajok-a-sirocco-29292 Köszönet a felajánlásért a Cittel családnak!

 

Más tombolafelajánlásokat is szívesen fogadunk, hogy a jótékonysági célunkhoz, az iskola udvarának fejlesztését elősegíthessük. Aki felajánlással szeretne még segíteni a paduaibal2024@gmail.com címen írjon, és felvesszük vele a kapcsolatot. Szívügyünk, hogy változásokat érjünk el az udvari körülményekben, így szokás szerint a bálhoz kérünk egy kis segítséget, hogy a bevételt növelni tudjuk. Ebben a táblázatban gyűjtjük a felajánlásokat és segítségeket.

 

https://docs.google.com/spreadsheets/d/1s1QWK0txoHyrDR42P4EOeEBV_9uJxj3hz1v9yJQfva0/edit?usp=sharing

 

Osztályonként 3 sós és 1 édes sütemény, ill. 2 pezsgő és 1 tombolatárgy felajánlását kérjük. A mentes sütifelajánlásokat egy külön részben névvel feliratkozva várjuk. A báli büfé vezetésére félórás váltásban párok jelentkezésével ill. az after party vasárnapi visszarendezéshez keresünk embereket. Köszönünk minden segítséget!

 

Kérlek, ne felejtsetek el jelentkezni a bálra, holnap, január 17-én van a vacsorarendelés határideje (mivel 19-én leadjuk a kért számokat az étteremnek), az osztályfőnökök is aznap adják le egyben a visszajelzéseket! A bálra várjuk barátaitokat is, a jegyvásárlást az iskola gazdasági irodájában tehetitek meg január 25-ig - ha lehet, mielőbb.

 

A tavalyi bál bevételéből a kitűzött énekterem fűtéskorszerűsítése mellett még tudtunk a gyerekeknek 350 ezer Ft értékben sporteszközöket venni. Idén egy nagyszabású udvarmegújulási projekthez csatlakoznánk a bál kapcsán. Tervben mind az alsós, mind a felsős gyermekeknek olyan terek létrehozása a cél, ahol gyakorolhatják a korosztályukra jellemző mozgásformákat, illetve barátságos, kreatív, igényes tárgyak között pihenhetnek. A bál bevételétől függően vennénk meg játékokat, eszközöket az udvarra, mint pl. egy mászópiramist, vagy új focikapukat. A bál mottója: ’Miénk itt a tér’ , mert most minket, szülőket vár az iskola, hiszen mi is tehetünk érte, hogy jobb környezetben töltsék gyermekeink a napjaikat! Nekünk is van helyünk benne, és fontos számunkra! Köszönettel, az iskola Szülői Munkaközössége

  Kapcsolat

Páduai Szent Antal Általános Iskola, Gimnázium és Alapfokú Művészeti Iskola

OM azonosító: 032450

Cím: 2081 Piliscsaba Béla király útja 72.

Tel: 26/375-322

Email: titkarsag@paduai.hu

Adószám:18669134-2-13

Bankszámlaszám: 11101404-18669134-36000001

Süti beállítások