2019. 08. 25. Lajos, Patrícia napja van

Iskolánk filmje újabb első helyet szerzett!

A tizennegyedik alkalommal megtartott Országos Középiskolai Filmszemle fiatal filmes tehetségeket díjaz. Ez most sem volt másként a november 23-25. között megtartott eseményen.
A háromnapos szemlén olyan neves filmesek is megjelentek, mint Kardos Sándor Kossuth-díjas operatőr vagy Mácsai Pál színész-rendező.
A maximum 15 perces animációs vagy dokumentumfilmek témáját a jelentkezőkre bízták, majd a versenyben lévő harmincnégy filmből vasárnap választotta ki a zsűri a nyertest, melynek elnöke Mundruczó Kornél volt, zsűritársai pedig Balog Judit színésznő és Kende János operatőr.

Az első helyezett a Páduai Szent Antal Általános Iskola, Gimnázium és Alapfokú Művészeti Iskola diákjai lettek (Benedek Balogh - Rendező, Levente Bégány - Vezető író, Edvárd Müllner - Író, Tóth-Almási Berke - Író, Bence Szőke-Tóth - Vágó, Kata Módli - Főszereplő, felkészítő tanáruk Török Péter Pál) Megtörve című rövidfilm lett.

A film nem először részesül díjban, ugyanis pár hónapja szintén első helyezést kapott a 7. Ökumenikus Diákfilmszemlén, ahonnan még a közönségdíjat is elhozták.

Az Index tudósítása a Filmszemléről.

Keresés

Kapcsolat

Páduai Szent Antal Általános Iskola, Gimnázium és Alapfokú Művészeti Iskola

2081 Piliscsaba Béla király útja 72.

OM azonosító: 032450

tel: 26/375-322

szentantaliskola2081@gmail.com

Naptár

Gyorsmenü

Dokumentumtár
Szülőknek
Diákoknak

Banner

 Iskolánk támogatója:

 

  Kapcsolat

Cím: 2081 Piliscsaba Béla király útja 72.
Telefon: 26/375-322
E-mail: szentantaliskola2081@gmail.com